Online & Development

Met innovatieve IT oplossingen zetten wij de klant centraal.
Dat ons platform een 'up-time' van 99,9 % heeft, is magnifiek en dat weten we met de afdeling ook te realiseren. Met onze klantenteams zetten we de gebruiker centraal en kunnen we met innovatieve oplossingen komen. Binnen de klantenteams werken verschillende disciplines, maar ook buiten de klantenteams werken onze IT collega's hard om ons platform 24/7 beschikbaar te houden.
Online & Development
Binnen Binck hebben we het Agile werken geïntroduceerd. Binnen de klantenteams werken business en IT samen aan het ontwikkelen en verbeteren van producten voor onze klanten. Deze transitie is al een aantal jaren onderweg. Binnen het klantenteam zijn 1 of meerdere scrum teams volledige verantwoordelijkheid voor een product. De klantenteams bestaan o.a. uit developers, testers, functioneel ontwerpers, scrum masters maar ook is de business vertegenwoordigd.

Binnen de IT afdeling zijn nog verschillende disciplines vertegenwoordigd die ondersteunend zijn aan de klantenteams. Denk hierbij aan de engineers die werken aan databases, netwerken en security voor onze platforms. Maar ook ITers die zorgen voor een state of the art kantoorautomatisering.

Development

Stil in een kamertje code inkloppen is er niet meer bij. ’s Ochtends bij de stand-up bespreek je samen met jouw collega’s uit het scrum team waar je aan gaat werken en welke problemen je weer hebt opgelost. Een goede samenwerking is belangrijk om de ingewikkelde uitdagingen van onze producten te kunnen oplossen. Samen sta je immers sterker. Maar ook bespreek je met de verschillende business afdelingen wat de klant nou echt wil. En wat heeft prioriteit? Bij Binck werken vele getalenteerde developers omdat ze bij Binck nou net die extra uitdaging hebben, die je binnen een complexe en real-time omgeving graag terugziet.

Doorgroeimogelijkheden

Binck is eigenlijk een IT bedrijf; we bedenken en bouwen onze producten zelf. Er zijn daardoor binnen de IT afdeling vele disciplines vertegenwoordigd. Dit is de ideale basis om te kunnen doorgroeien binnen onze IT organisatie. Afhankelijk van jouw persoonlijke kwaliteiten kun je je verder ontwikkelen tot een specialist in jouw kennisgebied of je kan een overstap maken naar een ander gebied met nieuwe uitdagingen. De keus is aan jou, wij zullen je daarbij helpen.
Michiel van Rossum - Scrum Master/Agile coach
Het leuke aan het werken bij Binck is dat je veel vrijheid en mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Iedereen is erg toegankelijk waardoor de drempel om jezelf echt te laten zien bijzonder laag is.

Door technische uitdagingen en een informele sfeer met collega's, is werken bij Binck voor mij erg aantrekkelijk. Op dit moment ben ik werkzaam als Scrum Master/Agile coach voor twee customer teams.