Medewerker klantenservice

Zoek je een fulltime baan voor na jouw MBO opleiding? Wil je graag ervaring opdoen in de financiële sector? Ben je klantgericht en wil je graag bij de grootste online broker van Nederland werken?

Reageer dan meteen en wij nemen contact met je op!

Vacature
 • Fulltime/Parttime: Fulltime
 • Plaats: Amsterdam
 • Bedrijf: BinckBank
 • Opleidingsniveau:
  • Middelbaar
 • Vakgebieden:
  • Klantenservice

De werkzaamheden

In deze startersfunctie kom je te werken in een jong en informeel team dat het eerste aanspreekpunt is van onze klanten. Na een gedegen inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag en bied je onze klanten ondersteuning bij het gebruik van onze website(s) en assisteer je met inloggen. Indien jij voldoende ervaring hebt opgedaan bestaat de mogelijkheid om, bij goed functioneren, jouw werkzaamheden uit te breiden. Hiervoor is ook uitgebreide effectenkennis nodig waarvoor je een interne opleiding zal volgen.

Het doel van de afdeling Klantenservice & Orderdesk van BinckBank is het verlenen van een verbazingwekkend goede service.

Samen met je collega's streef je ernaar om de klanttevredenheid van 98% naar 100% te verhogen. Dit doe je door de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Je servicegerichtheid, de kwaliteit van je werk en je effectenkennis dienen daarom ongekend hoog te zijn.

De afdeling Klantenservice & Orderdesk bestaat uit 55 medewerkers. Ze zijn gedreven en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Alle medewerkers zijn goed getraind en de sfeer binnen het team is informeel en hecht.

Jouw profiel

Voor deze startersfunctie vragen wij het volgende:

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding of aantoonbaar MBO werk- en denkniveau;
 • Je zoekt een startersfunctie en bent bereid een training te volgen;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Zeer service- en klantgericht;
 • Flexibel ten aanzien van werktijden;
 • Integer en stressbestendig;
 • Communicatief vaardig.

Wij bieden

Wij bieden jou de ideale omgeving om jouw carrière binnen de financiële sector te kunnen starten!

Verder kun je van ons verwachten:

 • Een zelfstandige, verantwoordelijke functie in een jonge, informele en ambitieuze organisatie
 • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen
 • Mogelijkheden om door te groeien
 • Zeer goede primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, een discretionaire bonus en 27 vakantiedagen.

Aanbod

BinckBank zorgt voor een goed salaris plus, naast een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een enorm aanbod aan opleidingen. Je werkt in een prachtig modern kantoor met uitzicht op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste en gezonde gerechten voor je worden klaargemaakt. Maar naast lekker eten denken we ook aan jouw conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras).

Solliciteren

Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via "Online Solliciteren" jouw CV en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze functie helemaal bij jou past! Meer informatie over BinckBank en onze vacatures vind je op www.werkenbijbinck.nl

BinckBank

BinckBank, opgericht in 2000, is een onafhankelijke online bank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd door middels een volledige webbased programma beleggers de ruimte te geven hun eigen, onafhankelijke keuzes te maken.

Wij hebben de ambitie de grootste online bank voor beleggers van Europa te worden. Nu al zijn we de nummer één online bank voor beleggers in Nederland en België. En met onze sterk groeiende activiteiten in België, Frankrijk, Italië en Spanje zijn we hard op weg om ons doel te bereiken.

Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten.

Adres en locatie BinckBank

Meer weten over onze afdelingen en medewerkers?

Wil je meer weten over de afdelingen? Of wil je lezen wat onze medewerkers zelf vertellen over werken bij BinckBank? Lees dan alle verhalen via onderstaande links!

vacaturedetailpagina_afdelingen vacaturedetailpagina_medewerkers
Lees meer over de afdelingen Lees meer over de medewerkers

Volg ons op