Medewerker Brokerdesk (Treasury & Brokerage)

Deel deze vacature

Heb je altijd al een passie gehad voor de effectenwereld en beleggen? Ben je bekend met de financiële markten en producten? Ben je een sterke gesprekspartner voor onze klanten zoals vermogensbeheerders en institutionele partijen? Dan willen wij graag met jou kennis maken!

Vacature
 • Fulltime/Parttime: Fulltime
 • Plaats: Amsterdam
 • Bedrijf: BinckBank

De werkzaamheden
Als Broker zorg je primair voor het uitvoeren en afwikkelen van effectentransacties (aandelen, ETF's, bonds, derivaten etc) voor zelfstandige vermogensbeheerders, commissionairs en institutionele partijen. Ook voer je transacties uit voor de afdeling Treasury en SIM (Alex vermogensbeheer) van BinckBank. Onze externe cliënten zijn veelal AFM-vergunninghouders en hebben jarenlange ervaring met het beheren van vermogens voor derden. Je bent een gelijkwaardige gesprekspartner voor onze cliënten op het gebied van effectenhandel in de ruimste zin van het woord. Je beantwoordt vragen en ondersteund bij problemen en/of klachten. Je komt te werken in een jong en ambitieus team dat werkzaam is in een dynamische omgeving.

Jouw profiel
Als Broker bezit je affiniteit met de financiële wereld en heb je een passie voor de effectenhandel. Verder herken je jezelf in onderstaande criteria:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met 2-5 jaar "vergelijkbare" werkervaring
 • Goede kennis van de werking van financiële markten en financiële producten
 • Sterke persoonlijkheid met een flexibele instelling
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Accuraat en stressbestendig
 • Servicegericht
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift
 • Flexibel inzetbaar en fulltime beschikbaar

Over de afdeling 
Binnen Binck Bank is de Brokerdesk onderdeel van de afdeling Treasury & Brokerage. Deze afdeling bedient zowel interne als externe klanten van Binck Bank. Externe klanten zijn o.a. vermogensbeheerders (> 100), commissionairs en banken. Intern voert de afdeling orders uit voor SIM (Alex vermogensbeheer), de afdeling Treasury en (bepaalde specifieke) klanten van BinckBank.

Aanbod
BinckBank zorgt voor een goed salaris plus een discretionaire bonus, naast een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een enorm aanbod aan opleidingen. Je werkt in een prachtig modern kantoor met uitzicht op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste en gezonde gerechten voor je worden klaargemaakt. Maar naast lekker eten denken we ook aan jouw conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!

Solliciteren
Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via "Online Solliciteren" jouw CV en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze functie helemaal bij jou past!

Stel direct een vraag over deze functie
Deel deze vacature

Adres en locatie BinckBank

Meer weten over onze afdelingen en medewerkers?

Wil je meer weten over de afdelingen? Of wil je lezen wat onze medewerkers zelf vertellen over werken bij BinckBank? Lees dan alle verhalen via onderstaande links!

vacaturedetailpagina_afdelingen vacaturedetailpagina_medewerkers
Lees meer over de afdelingen Lees meer over de medewerkers

Volg ons op