Corporate Recruiter

Deel deze vacature

Als talent acquisition specialist werk je samen met een team van HR-specialisten op de afdeling Human Resources van BinckBank.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het invullen van alle vacatures van BinckBank binnen Nederland en de buitenlandse vestigingen.

Jouw doel is om de beste en leukste talenten in de markt te vinden en deze te enthousiasmeren om voor BinckBank te komen werken. Naast dit belangrijke aspect zal je je ook bezighouden met mooie projecten zoals  het Binck "Ambassador" programma, uitbouwen van Campus recruitment en employer branding.

Ben jij een headhunter, recruiter, relatiemanager en projectmanager in één? En wil je onderdeel zijn van een geweldig team? Stuur dan nu jouw cv en motivatie. Wij hopen je dan binnenkort uit te kunnen nodigen voor een kennismakingsgesprek!

Vacature
 • Fulltime/Parttime: Fulltime
 • Plaats: Amsterdam
 • Bedrijf: BinckBank
 • Vakgebieden:
  • Human Resources

Inhoud van de functie

Wij bieden je vrijheid en ruimte wanneer je bij ons komt werken. We dagen je uit om je de rol van Talent Acquisition specialist volledig vorm en inhoud te geven. Je krijgt alle ruimte om mee te bouwen aan onze dynamische organisatie, die zich kenmerkt door korte lijnen, resultaatgerichtheid en samenwerken.  Natuurlijk hebben wij behoefte aan jouw vakkennis, maar waar het ons veel meer om gaat is jouw initiatief, jouw daadkracht en de verantwoordelijkheid die jij hier in neemt!

 De rol van Talent Aquisition Specialist is veelzijdig en afwisselend. Je schakelt met alle organisatieonderdelen in Nederland, Frankrijk, België, Italië en Spanje. Je werkt daarbij nauw samen met de HR Managers en de directeur HR. Jouw doel is om alle vacatures op een kwalitatieve wijze in te vullen. Dat doe je samen met de hiring managers die verantwoordelijk zijn voor de selectie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede "candidate journey".

 Profiel

Neem jij verantwoordelijkheid, ben jij creatief, sociaal, gedreven en werk je planmatig? Haal jij je energie uit relatiemanagement, organiseren en projecten? Dan past deze functie goed bij jou.

 Je krijgt de beschikking over de juiste middelen om jouw 'eigen winkeltje' te runnen, kandidaten te "hunten", het proces te begeleiden, evenementen op te zetten en elke dag verschillende werkzaamheden uit te voeren. Het is aan jou om er een succes van te maken!

 Daarnaast beschik je over/heb je de volgende ervaringen en competenties:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding
 • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur aan de bureauzijde
 • Ervaring met IT-recruitment is een pré
 • Communicatief, goede gesprekspartner op verschillende niveaus
 • Enthousiast en passievol
 • 'Getting things done' mentaliteit
 • Ervaring met ATS systemen (bij voorkeur PeopleXS) en weet je je weg te vinden in Google analytics
 • Kennis en ervaring met het opstellen van rapportages en analyses

Ons team

Je maakt onderdeel uit van het HR team. Dit team bestaat uit 8 collega's die verantwoordelijk zijn voor HR-management, talent development en personeels- en payrolladministratie. Je rapporteert rechtstreeks aan de HR Directeur. Het team bestaat uit enthousiaste, vriendelijke, sportieve en vakbekwame collega's die ook houden van humor en beschikken over een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Ons team is trots op wie ze is; gedreven en "down-to-earth". We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze collega's. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en dienstverlening.

Aanbod

BinckBank zorgt voor een marktconform salaris, naast een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een enorm aanbod aan opleidingen. Je werkt in een prachtig modern kantoor met de allerleukste collega's, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de meest heerlijke en gezonde gerechten voor je worden klaargemaakt.

Maar naast lekker eten, denken we ook aan je conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!

Solliciteren

Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via "Online Solliciteren" jouw CV en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze functie helemaal bij jou past!

Stel direct een vraag over deze functie
Deel deze vacature

Adres en locatie BinckBank

Meer weten over onze afdelingen en medewerkers?

Wil je meer weten over de afdelingen? Of wil je lezen wat onze medewerkers zelf vertellen over werken bij BinckBank? Lees dan alle verhalen via onderstaande links!

vacaturedetailpagina_afdelingen vacaturedetailpagina_medewerkers
Lees meer over de afdelingen Lees meer over de medewerkers

Volg ons op