Senior Acquisitie Marketeer

Deel deze vacature

Bij BinckBank houden we van mensen, die verder kijken dan de grenzen van hun eigen vak. Mensen die zich vrij voelen om elke afdeling binnen te stappen; met een hoofd vol nieuwe ideeën. Als senior Acquisitie Marketeer wil jij de meest successvolle campagne draaien en baal jij ervan als het niet lukt. Toon maar lef, neem de uitdaging maar aan, want wij gaan achter je staan ook als je fouten maakt.

Vacature
  • Fulltime/Parttime: Fulltime
  • Plaats: Amsterdam
  • Bedrijf: BinckBank
  • Vakgebieden:
    • Commercieel
    • Marketing / Communicatie / PR

Als Senior Acquisitie Marketeer ben je verantwoordelijk voor alle campagnes, die gericht zijn op het werven van nieuwe klanten voor de Zelf Beleggen-proposities van Binck. Dit doe je door het initiëren, opzetten en coördineren van verschillende marketingcampagnes, zowel ATL als BTL.
Tevens heb je een belangrijke rol bij de (her)positionering van Binck in de markt. Van oudsher is Binck een beleggersbank maar we worden steeds meer een bank waar je ook voor Vermogensbeheer en Sparen terecht kunt. Samen met de brand manager kijk je hoe we deze herpositionering het best vorm kunnen geven en ook hoe onze mediastrategie daar het best op aan kan sluiten.
Samen met de propositiemarketeers kijk je hoe we onze bestaande en nieuwe proposities zo aantrekkelijk mogelijk in de markt kunnen zetten. Je stelt een campagne plan op, maakt een Business Case en stelt een briefing op waar onze interne creatieven of het reclamebureau mee aan de slag kunnen.
Naast ATL en BTL-campagnes sponsort Binck op structurele wijze een aantal grote evenementen zoals de BinckBank Tour en de Personal Finance Day. Hier komt veel van jouw werk samen: positionering, het gebruik van verschillende paid en earned media en uiteraard de koppeling naar acquisitie of activatie. Natuurlijk werk je hierbij nauw samen met communicatiecollega's, allemaal onderdeel van het multidisciplinaire marketingteam van Binck. Samen zorgen we ervoor dat we onze leidende positie in de beleggersmarkt verder uitbouwen en nieuwe markten succesvol betreden.

Wat ga je doen

• Je stelt een strategisch en tactisch acquisitie jaarplan op en draagt zorg voor een uitstekende executie van de verschillende ATL en BTL-campagnes;
• Je bent verantwoordelijk voor instroom en activatie van nieuwe klanten;
• Je bent een belangrijke stakeholder voor het bepalen van de mediastrategie: via welk kanaal halen we op de meest kosten efficiënte manier onze nieuwe klanten binnen;
• Je verzorgt de rapportages en evaluaties van de campagnes en bent proactief aan het bijsturen en optimaliseren;
• Samen met de Brand Manager bepaal je de strategische positionering van het Binck-merk en zorg je voor een goede doorvertaling in de markt en in de customer journey;
• Je spart met de propositiemarketeers over hoe we onze proposities zo aantrekkelijk mogelijk in de markt kunnen zetten;
• Je zorgt samen met de online marketeers voor een optimale presentatie van onze proposities op binck.nl en zoekt naar nieuwe distributiekanalen en partnerships;
• Je bent de drijvende kracht achter het Acquisitieteam van Binck, waar alle zaken met betrekking tot de verschillende campagnes worden besproken en aangepakt;
• Je werkt nauw samen met collega's van Marketing, Marketing Intelligence, Klantenservice, Sales en Business Management.

Wat vragen we

• HBO+ werk- en denkniveau en ruime ervaring (>4 jaar) in een commerciële rol
• Een stevige persoonlijkheid met ervaring in een regisseursrol: het creëren van draagvlak voor ideeën, overtuigingskracht en beïnvloeding is essentieel in deze functie.
• Ervaren in het opstellen van jaarplannen en het richting geven aan de executie
• Resultaatgericht en ervaring met het werken met acquisitiedoelstellingen
• Initiatiefrijk, analytisch en conceptueel sterk
• Projectmatig en gestructureerd werken
• Kan zowel strategisch denken als zelf zaken aanpakken
• Ervaring met beleggen is een pre, affiniteit met financiële dienstverlening een must

Aanbod

BinckBank zorgt voor een goed salaris, naast een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een enorm aanbod aan opleidingen. Je werkt in een prachtig modern kantoor met uitzicht op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste en gezonde gerechten voor je worden klaargemaakt.

Maar naast lekker eten denken we ook aan je conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!

Solliciteren

Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via "Online Solliciteren" jouw CV en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze functie helemaal bij jou past!

BinckBank

BinckBank, opgericht in 2000, is een onafhankelijke online bank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd door middels een volledige webbased programma beleggers de ruimte te geven hun eigen, onafhankelijke keuzes te maken.

Wij hebben de ambitie de grootste online bank voor beleggers van Europa te worden. Nu al zijn we de nummer één online bank voor beleggers in Nederland en België. En met onze sterk groeiende activiteiten in België, Frankrijk, Italië en Spanje zijn we hard op weg om ons doel te bereiken.

Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten.
Meer informatie over BinckBank en onze vacatures vind je op www.werkenbijbinck.nl!

Stel direct een vraag over deze functie
Deel deze vacature

Adres en locatie BinckBank

Meer weten over onze afdelingen en medewerkers?

Wil je meer weten over de afdelingen? Of wil je lezen wat onze medewerkers zelf vertellen over werken bij BinckBank? Lees dan alle verhalen via onderstaande links!

vacaturedetailpagina_afdelingen vacaturedetailpagina_medewerkers
Lees meer over de afdelingen Lees meer over de medewerkers

Volg ons op