Parttime Commercieel Medewerker

Interessante bijbaan voor studenten! 

Denk jij bij beleggen aan een beursvloer vol gejaagde mannen met bretels?

Aan geschreeuw, opwinding. Aan elk oor een telefoon? Aan loopjongens die orders naar de brokers brengen? Rennend! En ondertussen alle ogen gericht op grote borden met stijgende en dalende aandelenkoersen? Vergeet het maar, die tijd is echt voorbij! 

Vacature
 • Fulltime/Parttime: Parttime
 • Plaats: Amsterdam
 • Bedrijf: BinckBank
 • Vakgebieden:
  • Commercieel
  • Klantenservice

Beleggen: volledig webbased, mobiele apps en webinars!

Beleggen is bij jouw wereld gaan horen. Klanten kunnen elk moment en op elke plek met een internetverbinding hun orders plaatsen, 24/7! Net zoals jij internet gebruikt. En daarom ontwikkelt en gebruikt BinckBank de allernieuwste technieken. En met succes: het online beleggingsplatform is uitgeroepen tot het meest gebruiksvriendelijk. 

Als je kiest voor de beleggingswereld, voor BinckBank, kom je terecht in een ultramoderne organisatie. Een organisatie waar een van de leukste bijbanen in Amsterdam wordt aangeboden! 

Als commercieel medewerker ben je dé expert op het gebied van de producten van de labels Binck en Alex. Met jouw kennis en passie ben je verantwoordelijk voor het werven en enthousiasmeren van nieuwe klanten. Je beantwoordt vragen en begeleid potentiële klanten tijdens hun openingsproces. In het contact overtuig je de potentiële klanten van de meerwaarde van onze producten en ben je bereid om altijd een extra stap te zetten. 

Als je denkt: dit is mijn wereld…

En: hier kan ik mijzelf zijn en het beste uit mijzelf halen, dan ben je welkom bij BinckBank. Dan gaan we energie in je steken, je kennis van beleggen op een hoger niveau brengen en achter jouw loopbaanontwikkeling staan. Van jou verwachten we een frisse ambitie, flexibiliteit ten aanzien van je werktijden en een servicegerichte instelling door altijd vanuit de klant te denken.

Wij vragen:

 • Je bent commercieel gedreven;
 • Je hebt affiniteit met beleggen;
 • Je beschikt over een Hands-on mentaliteit;
 • Je volgt een HBO of Universitaire opleiding;
 • Je werkt accuraat;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent 2 avonden doordeweeks beschikbaar;
 • Je bent minimaal 2 dagdiensten per maand beschikbaar 

Omdat je bij ons een uitgebreide opleiding gaat volgen, zouden wij het prettig vinden als je minimaal 2 jaar beschikbaar bent voor deze bijbaan. 

Aanbod

Je krijgt een goed salaris met een interessant commissiemodel. Je werkt in een prachtig modern kantoor met uitzicht op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste en gezonde gerechten voor je worden klaargemaakt. 

Maar naast lekker eten denken we ook aan je conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!

Solliciteren

Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via "Online Solliciteren" jouw CV en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze functie helemaal bij jou past! Voor vragen kun je ons ook bereiken via what's app op 0686080194.

BinckBank

BinckBank, opgericht in 2000, is een onafhankelijke online bank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd door middels een volledige webbased programma beleggers de ruimte te geven hun eigen, onafhankelijke keuzes te maken. 

Wij hebben de ambitie de grootste online bank voor beleggers van Europa te worden. Nu al zijn we de nummer één online bank voor beleggers in Nederland en België. En met onze sterk groeiende activiteiten in België, Frankrijk, Italië en Spanje zijn we hard op weg om ons doel te bereiken. 

Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten.

Meer informatie over BinckBank en onze vacatures vind je op www.werkenbijbinck.nl!

Adres en locatie BinckBank

Meer weten over onze afdelingen en medewerkers?

Wil je meer weten over de afdelingen? Of wil je lezen wat onze medewerkers zelf vertellen over werken bij BinckBank? Lees dan alle verhalen via onderstaande links!

vacaturedetailpagina_afdelingen vacaturedetailpagina_medewerkers
Lees meer over de afdelingen Lees meer over de medewerkers

Volg ons op