Stagiair Business IT-processen

Ben jij onze Binck?

Stel dat een half miljoen beleggers op jou rekenen?

Aandelenkoersen stijgen en dalen. Onze beleggers willen daar direct op reageren. Online, real time, makkelijk en betrouwbaar. Dan is jouw rol als Stagiair Business IT-processen cruciaal voor hen. Of ze het beseffen of niet, maar ze hebben jou echt nodig. Is dat voor jou een uitdaging als Stagiair Business IT-processen?

Vacature
  • Fulltime/Parttime: Parttime
  • Plaats: Amsterdam
  • Bedrijf: BinckBank
  • Vakgebieden:
    • ICT
    • (Anders)

Dan wil je het allerbeste uit jezelf halen; jij bent jezelf!

Een online handelsplatform, tienduizenden transacties per dag en heel veel geld. Dat is waar je aan werkt. Met de allernieuwste technieken en steeds gericht op de hoge verwachtingen van de klant. Niet voor niets heb je het meest gebruiksvriendelijke beleggingsplatform onder handen. Van de beste broker van Nederland. 

Het doel van deze stage is jou als student een kijkje in de keuken van ICT bij Binck te geven. Je gaat bestaande processen in kaart brengen, en deze uitwerken door middel van MS Visio. Daarnaast meet je doorlooptijden van bestaande processen en doe je voorstellen om deze te verbeteren. 

Dit is een leuke en leerzame hbo-stage waar je in principe geen ICT-achtergrond voor nodig hebt.

Teamspeler met geniale invallen

IT is teamwork binnen Binckbank. Dat betekent: samenwerken, taken delen, anderen helpen en motiveren. Tegelijkertijd willen we jouw super goede oplossingen of invallen een podium geven. Toon maar lef, neem de uitdaging maar aan, want wij gaan achter je staan.

Voor deze functie van Stagiair IT-processen heb je hbo werk- en denkniveau nodig. Je spreekt natuurlijk vloeiend Nederlands (maar ook Engels) en we hebben je echt fulltime nodig.

Aanbod

BinckBank zorgt voor een goede stagevergoeding. Je werkt in een prachtig modern kantoor met uitzicht op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste en gezonde gerechten voor je worden klaargemaakt. 

Maar naast lekker eten denken we ook aan je conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)! 

Periode

De stage start in september (kan eventueel ook eerder) en duurt (afhankelijk van jouw beschikbaarheid) 3 tot 6 maanden. Hierbij gaat onze voorkeur uit naar 6 maanden.

Solliciteren

Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via "Online Solliciteren" jouw cv en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze stage helemaal bij jou past!

BinckBank

BinckBank, opgericht in 2000, is een onafhankelijke onlinebank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd door middels een volledige webbased programma beleggers de ruimte te geven hun eigen, onafhankelijke keuzes te maken. 

Wij hebben de ambitie de grootste onlinebank voor beleggers van Europa te worden. Nu al zijn we de nummer één onlinebank voor beleggers in Nederland en België. En met onze sterk groeiende activiteiten in België, Frankrijk, Italië en Spanje zijn we hard op weg om ons doel te bereiken. 

Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten. Meer informatie over BinckBank en onze vacatures vind je op www.werkenbijbinck.nl!

 

 

Adres en locatie BinckBank

Meer weten over onze afdelingen en medewerkers?

Wil je meer weten over de afdelingen? Of wil je lezen wat onze medewerkers zelf vertellen over werken bij BinckBank? Lees dan alle verhalen via onderstaande links!

vacaturedetailpagina_afdelingen vacaturedetailpagina_medewerkers
Lees meer over de afdelingen Lees meer over de medewerkers

Volg ons op