Accountmanager Binnendienst

Jij bent meer dan een Accountmanager; jij bent jezelf!  
Dan zoeken we jou! Jouw keuzes, jouw initiatief, jouw lef. Bij BinckBank houden we van mensen die verder kijken dan de grenzen van hun eigen vak. Mensen die zich vrij voelen om elke afdeling binnen te stappen; met een hoofd vol nieuwe ideeën.

Vacature
 • Fulltime/Parttime: Fulltime
 • Plaats: Amsterdam
 • Bedrijf: BinckBank
 • Vakgebieden:
  • Commercieel
  • Klantenservice
  • (Anders)

In deze functie ben je het operationele aanspreekpunt voor onze contacten. Je ziet het als een uitdaging om onze klanten te ondersteunen bij vragen en je ziet het commercieel belang van een goede afwikkeling van verzoeken en eventuele klachten. Jouw uiteindelijke doel is het verlenen van service op een hoog niveau wat zorgt voor een hoge klanttevredenheid teneinde de rentabiliteit van onze relaties verhoogd wordt.

BinckBank: ik maak mezelf!
Wij geloven in eigen verantwoordelijkheid, in de vrijheid om je eigen weg te gaan. Daarom heeft BinckBank het meest gebruiksvriendelijke online beleggingsplatform ontwikkeld. Voor mensen die onafhankelijk hun eigen keuze willen maken, ook als het gaat om beleggen.

En diezelfde vrijheid en ruimte bieden we je ook als je komt werken bij BinckBank. We willen je niet in het hokje van intern accountmanager duwen. Maar nodigen je uit om mee te bouwen aan onze prachtige organisatie. Met alle disciplines en korte lijnen, resultaatgericht samenwerken.  Natuurlijk hebben wij behoefte aan jouw vakkennis. Maar waar het ons veel meer om gaat is jouw initiatief, jouw daadkracht en jouw verantwoordelijkheid.

Samen met jouw collega's ben je als intern Accountmanager verantwoordelijk voor het uitvoeren van het gehele takenpakket van de accountdesk. Alle medewerkers moeten de verschillende werkzaamheden waar de desk verantwoordelijk is, kunnen uitvoeren. Uiteraard ondersteunen de senior medewerkers jou bij het uitvoeren van de werkzaamheden en werken zij je in tijdens een on-the-job inwerktraject.

Je hebt een breed takenpakket dat onder andere bestaat uit:

 • Het onderhouden van relaties met onze professionele klanten (zelfstandige vermogensbeheerders)
 • Het meten van klanttevredenheid en initiëren van verbeteringen om de klanttevredenheid te verhogen
 • Afhandelen van verzoeken/incidenten conform de procedures.
 • Begeleiden van changeverzoeken en participeren in projecten als business vertegenwoordiger

We zoeken een brede horizon met specialistische kennis
We verwachten van jou dat je de samenwerking met alle onderdelen van de organisatie opzoekt. Dat je de vrijheid neemt om je goede ideeën op tafel te leggen. En de verantwoordelijkheid om ze daadwerkelijk om te zetten in resultaten.   

Waarbij je vakinhoudelijk ondersteund wordt door:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Maximaal twee jaar werkervaring binnen de financiële sector bij voorkeur in een commerciële functie
 • Affiniteit met ICT en beleggen
 • Je bent stressbestendig, proactief en werkt accuraat
 • Je bent service- en klantgericht en beschikt over een hands on mentaliteit
 • Communicatief sterk
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Fulltime beschikbaar

Aanbod
BinckBank zorgt voor een goed salaris, naast een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een enorm aanbod aan opleidingen. Je werkt in een prachtig modern kantoor met uitzicht op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste en gezonde gerechten voor je worden klaargemaakt.

Maar naast lekker eten denken we ook aan je conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!

Solliciteren 
Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via "Online Solliciteren" jouw CV en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze functie helemaal bij jou past! Voor vragen kun je ons ook bereiken via what's app op 0686080194.

BinckBank 
BinckBank, opgericht in 2000, is een onafhankelijke online bank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd door middels een volledige webbased programma beleggers de ruimte te geven hun eigen, onafhankelijke keuzes te maken.

Wij hebben de ambitie de grootste online bank voor beleggers van Europa te worden. Nu al zijn we de nummer één online bank voor beleggers in Nederland en België. En met onze sterk groeiende activiteiten in België, Frankrijk, Italië en Spanje zijn we hard op weg om ons doel te bereiken.

Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten.

Meer informatie over BinckBank en onze vacatures vind je op www.werkenbijbinck.nl!

Adres en locatie BinckBank

Meer weten over onze afdelingen en medewerkers?

Wil je meer weten over de afdelingen? Of wil je lezen wat onze medewerkers zelf vertellen over werken bij BinckBank? Lees dan alle verhalen via onderstaande links!

vacaturedetailpagina_afdelingen vacaturedetailpagina_medewerkers
Lees meer over de afdelingen Lees meer over de medewerkers

Volg ons op