Parttime Medewerker Klantenservice & Orderdesk

Denk jij bij beleggen aan een beursvloer vol gejaagde mannen met bretels? 

Aan geschreeuw, opwinding? Aan elk oor een telefoon? Aan loopjongens die orders naar de brokers brengen? Rennend! En ondertussen alle ogen gericht op grote borden met stijgende en dalende aandelenkoersen? Vergeet het maar, die tijd is echt voorbij!

Vacature
  • Fulltime/Parttime: Parttime
  • Plaats: Amsterdam
  • Bedrijf: BinckBank
  • Vakgebieden:
    • Commercieel
    • Klantenservice
    • (Anders)

Beleggen in 2017: volledig webbased, mobiele apps en webinars! 

Klanten kunnen elk moment en op elke plek met een internetverbinding hun orders plaatsen, 24/7! Net zoals jij internet gebruikt. En daarom ontwikkelt en gebruikt BinckBank de allernieuwste technieken. En met succes: het online beleggingsplatform is uitgeroepen tot het meest gebruiksvriendelijkste. 

Als je kiest voor een bijbaan bij BinckBank, kom je terecht in een ultramoderne organisatie. Eigentijds, sterk gericht op de nieuwste IT-technieken, informeel en altijd denkend in het belang van de klant. Een organisatie waar het niet gaat om rangen en standen, maar om slimme oplossingen en uitstekende dienstverlening. En als jij daar goed in bent, dan krijg je kansen. 

Je beantwoord vragen van klanten over hun orders, portefeuilles, ons handelssysteem. Zo raak je, natuurlijk met ondersteunende trainingen, thuis in de beleggingswereld.

Als je denkt: dit is mijn wereld…

En: hier kan ik mijzelf zijn en het beste uit mijzelf halen, dan ben je welkom bij BinckBank. Dan gaan we energie in je steken, je kennis van beleggen op een hoger plan brengen. Van jou verwachten we een frisse ambitie, flexibiliteit ten aanzien van je werktijden en een servicegerichte instelling door altijd vanuit de klant te denken.

Je bent studerend aan een hbo-opleiding, maar wel 20 uur per week beschikbaar (eventueel in de avonduren). Werkervaring vinden we niet belangrijk, dat ga je bij ons voldoende opdoen, maar van je communicatieve vaardigheden verwachten we wel veel (Nederlands en Engels). Tenslotte word jij degene die onze klanten te woord staat.

Aanbod

BinckBank zorgt voor een prima salaris. Je werkt in een prachtig modern kantoor op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste gerechten voor je worden klaar gemaakt. 

Maar naast lekker eten denken we ook aan je conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!

Je krijgt vanaf 7 augustus een interne opleiding die nodig is om in deze functie te kunnen starten.

Solliciteren

Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via "Online Solliciteren" jouw CV en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze functie helemaal bij jou past! 

In principe vinden de sollicitatiegesprekken voor deze vacature in de middagen van 19 en 21 juli plaats. 

BinckBank

BinckBank, opgericht in 2000, is een onafhankelijke onlinebank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd met een volledige webbased dienstverlening. Een financiële instelling en een internetbedrijf ineen. 

Onze toekomstdroom is om mensen te helpen hun financiële ambities te bereiken. Nu al zijn we de nummer één online bank voor beleggers in Nederland en België. En daarnaast zijn wij sterk groeiende in Frankrijk en Italië. Met de huidige uitbreiding van onze financiële diensten en producten zijn we hard op weg om ons uiteindelijke doel te verwezenlijken. 

Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten. Meer informatie over BinckBank en onze vacatures vind je op www.werkenbijbinck.nl!

 

 

Adres en locatie BinckBank

Meer weten over onze afdelingen en medewerkers?

Wil je meer weten over de afdelingen? Of wil je lezen wat onze medewerkers zelf vertellen over werken bij BinckBank? Lees dan alle verhalen via onderstaande links!

vacaturedetailpagina_afdelingen vacaturedetailpagina_medewerkers
Lees meer over de afdelingen Lees meer over de medewerkers

Volg ons op