Automation Tester

Deel deze vacature

Stel dat een half miljoen beleggers op jou rekenen?
Aandelenkoersen stijgen en dalen. Onze beleggers willen daar direct op reageren. Online, realtime, makkelijk en betrouwbaar. Dan is jouw rol als Developer cruciaal voor hen. Of ze het beseffen of niet, maar ze hebben jou echt nodig. Is dat voor jou een uitdaging? 

Dan wil je het allerbeste uit jezelf halen; jij bent jezelf!
Een online handelsplatform, tienduizenden transacties per dag en heel veel geld. Dat is waar je aan werkt. Met de allernieuwste technieken en steeds gericht op de hoge verwachtingen van de klant. Niet voor niets heb je het meest gebruiksvriendelijke beleggingsplatform onder handen. Van de beste broker van Nederland.

Vacature
 • Fulltime/Parttime: Fulltime
 • Plaats: Amsterdam
 • Bedrijf: BinckBank
 • Vakgebieden:
  • ICT


Breng jij de testkwaliteit naar een hoger niveau?

De functie
Als ervaren Tester ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, zoals bijvoorbeeld de websites en backend trading applicaties welke ontwikkeld worden door onze IT afdeling. Je vindt het interessant om de kwaliteit van het testen te verbeteren en te zorgen dat de soft- en hardware voldoen aan de correcte kwaliteitseisen.

Je stelt de testcases op en maakt testanalyses. Je communiceert veel met de betrokkenen binnen de scrum teams. Je draagt zorg voor een goede planning en bent continue op de hoogte van releaseverzoeken en release agenda. Je hebt gevoel voor de business en bent in staat hen te challengen op de functionele specificaties.

De afdeling
De IT afdeling is één van de belangrijkste pijlers van het succes van Binck. De testers maken onderdeel uit van Functioneel Management. De afdeling, welke momenteel bestaat uit 9 testers, wordt continue ingezet via de scrum / klantenteams. Je rapporteert aan de teamleider van de testafdeling en werkt functioneel samen met de 2 Testmanagers.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie kan je onderstaande vragen volmondig met 'JA' beantwoorden:

 • Je hebt minimaal HBO / WO werk- en denkniveau?
 • Je hebt je opleiding, bij voorkeur, gedaan in een technische (beta) richting, en/of hebt affiniteit met IT en Techniek?
 • Je hebt ervaring met test automatisering en testen in een Agile omgeving?
 • Je hebt kennis/affiniteit met programmeren (er wordt onder andere gewerkt met C#, Asp.Net, MVC, Javacsript, en React)?
 • Je bent een doorzetter en bereid om tijd te investeren in je carrière? (Geen 9 tot 5 mentaliteit).
 • Je daagt jezelf continue uit het beste uit jezelf en je team te halen?
 • Klant- en servicegerichtheid zit in jouw DNA?

Verder ben je analytisch, communicatief vaardig (zowel in Nederlands als Engels), en kun je zelfstandig en in teamverband werken. Het zou een pre zijn wanneer jij ook nog ervaring hebt in de financiële sector / effecten branch.

Misschien heb je zo je ideeën over het werken in de financiële sector?

Saai, formeel en stoffig? Vergeet het maar; wij zijn direct en kennen geen rangen en standen gedoe. Wij willen vooruit, mogen fouten maken, mits we ervan leren. En we hebben het vertrouwen van een half miljoen beleggers; daar doen we het voor. Jij ook?

Aanbod
BinckBank zorgt voor een goed salaris, naast een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een enorm aanbod aan opleidingen. Je werkt in een prachtig modern kantoor met uitzicht op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste en gezonde gerechten voor je worden klaargemaakt. 

Maar naast lekker eten denken we ook aan je conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!

Solliciteren
Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via "Online Solliciteren" jouw CV en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze functie helemaal bij jou past!

BinckBank
BinckBank, opgericht in 2000, is een onafhankelijke online bank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd door middels een volledige webbased programma beleggers de ruimte te geven hun eigen, onafhankelijke keuzes te maken. 

Wij hebben de ambitie de grootste online bank voor beleggers van Europa te worden. Nu al zijn we de nummer één online bank voor beleggers in Nederland en België. En met onze sterk groeiende activiteiten in België, Frankrijk, Italië en Spanje zijn we hard op weg om ons doel te bereiken. 

Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten. Meer informatie over BinckBank en onze vacatures vind je op www.werkenbijbinck.nl!

Stel direct een vraag over deze functie
Deel deze vacature

Adres en locatie BinckBank

Meer weten over onze afdelingen en medewerkers?

Wil je meer weten over de afdelingen? Of wil je lezen wat onze medewerkers zelf vertellen over werken bij BinckBank? Lees dan alle verhalen via onderstaande links!

vacaturedetailpagina_afdelingen vacaturedetailpagina_medewerkers
Lees meer over de afdelingen Lees meer over de medewerkers

Volg ons op