Product Owner Core Platform

Stel dat een half miljoen beleggers op jou rekenen?
Aandelenkoersen stijgen en dalen. Onze beleggers willen daar direct op reageren. Online, realtime, makkelijk en betrouwbaar. Dan is jouw rol als Product Owner cruciaal voor hen. Of ze het beseffen of niet, maar ze hebben jou echt nodig. Is dat voor jou een uitdaging? 

Dan wil je het allerbeste uit jezelf halen; jij bent jezelf!
Een online handelsplatform, tienduizenden transacties per dag en heel veel geld. Dat is waar je aan werkt. Met de allernieuwste technieken en steeds gericht op de hoge verwachtingen van de klant. Niet voor niets heb je het meest gebruiksvriendelijke beleggingsplatform onder handen. Van de beste broker van Nederland.


Maar je staat er niet alleen voor. Met je collega Product Owners vorm je een hecht team. Je helpt elkaar, leert van elkaar en motiveert elkaar. ‘Empower and guide’ vinden we super belangrijk; het beste uit elkaar halen! Als team werken we zelfsturend. We nemen zelf het initiatief om nieuwe features te bouwen of verbeteringen te ontwikkelen. En daarbij kijken we naar elkaars kwaliteiten. Die willen we laten schitteren of, zoals we dat bij BinckBank noemen; ‘we want you to be a genius’. 

Misschien heb je zo je ideeën over het werken in de financiële sector?

Saai, formeel en stoffig? Vergeet het maar; wij zijn direct en kennen geen rangen en standen gedoe. Wij willen vooruit, mogen fouten maken, mits we ervan leren. En we hebben het vertrouwen van een half miljoen beleggers; daar doen we het voor. Jij ook? 

Als Product Owner werk je bij BinckBank aan het verbeteren van ons handelsplatform waar snelheid, betrouwbaarheid en security een grote rol spelen. Je werkt daarom met de nieuwste technieken. Als Product Owner ben je werkzaam in een multidisciplinair SCRUM-team dat samen nieuwe features en verbeteringen aan ons platform ontwikkelt voor zowel de backend, frontend als mobile.

Teamspeler met geniale invallen
Development is teamwork binnen Binckbank. Dat betekent: samenwerken, taken delen, anderen helpen en motiveren. Tegelijkertijd willen we jouw super goede oplossingen of invallen een podium geven. Toon maar lef, neem de uitdaging maar aan, want wij gaan achter je staan.


BinckBank zorgt voor een goed salaris, naast een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een enorm aanbod aan opleidingen. Je werkt in een prachtig modern kantoor met uitzicht op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste en gezonde gerechten voor je worden klaargemaakt. 

Maar naast lekker eten denken we ook aan je conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!

Vacature
  • Fulltime/Parttime: Fulltime
  • Plaats: Amsterdam
  • Bedrijf: BinckBank

De rol:

De Product Owner is verantwoordelijk voor het managen van de (ICT) veranderingen op het product. De verantwoordelijkheden zijn:

Up to date blijven met marktontwikkelingen, product gebruik en de concurrentie;
Product delivery, inclusief duidelijke requirements;
Forecasting en verwachtingsmanagement;
Stakeholder management;
Product Backlog management;
Management van afhankelijkheden;
Business case ontwikkeling.

Het ultieme doel van de functie is het vervullen van de klantbehoefte door het leveren van de juiste functionaliteiten. Dit lukt je door, onder andere, te zorgen dat prioritering en besluitvorming daarop plaatsvindt met alle stakeholders. Stakeholders zijn bijvoorbeeld vertegenwoordigers vanuit de business, UX en Portfolio Management.

Benodigde Skills & Expertise

Om effectief te zijn in deze rol bezit je de volgende ervaring:

Utgebreide ervaring (5+ jaar) met ICT ontwikkeling projecten
Ervaring in het leiden van projecten op basis van Agile / Scrum
Kennis van web en software technologie
Kennis van Europort / Topline is een pre
Je bent iemand die goed kan organiseren en heel doelgericht is
Je hebt een HBO / WO opleidingsniveau
Je bent in het bezit van het Scrum Product Owner I certificaat
Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Solliciteren
Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via “Online Solliciteren” jouw CV en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze functie helemaal bij jou past!

Adres en locatie BinckBank

Meer weten over onze afdelingen en medewerkers?

Wil je meer weten over de afdelingen? Of wil je lezen wat onze medewerkers zelf vertellen over werken bij BinckBank? Lees dan alle verhalen via onderstaande links!

vacaturedetailpagina_afdelingen vacaturedetailpagina_medewerkers
Lees meer over de afdelingen Lees meer over de medewerkers

Volg ons op