INTERIM Senior C# Backend Developer

Stel dat een half miljoen beleggers op jou rekenen?
Aandelenkoersen stijgen en dalen. Onze beleggers willen daar direct op reageren. Online, realtime, makkelijk en betrouwbaar. Dan is jouw rol als Developer cruciaal voor hen. Of ze het beseffen of niet, maar ze hebben jou echt nodig. We werken aan ontwikkeling van nieuwe producten die we in de markt willen zetten. Is dat voor jou een uitdaging? 

Dan wil je het allerbeste uit jezelf halen; jij bent jezelf!
Een online handelsplatform, tienduizenden transacties per dag en heel veel geld. Dat is waar je aan werkt. Met de allernieuwste technieken en steeds gericht op de hoge verwachtingen van de klant. Niet voor niets heb je het meest gebruiksvriendelijke beleggingsplatform onder handen. Van de beste broker van Nederland.

Vacature
  • Fulltime/Parttime: Fulltime
  • Plaats: Amsterdam
  • Bedrijf: BinckBank
  • Vakgebieden:
    • ICT

 

Misschien heb je zo je ideeën over het werken in de financiële sector?

Saai, formeel en stoffig? Vergeet het maar; wij zijn direct en kennen geen rangen en standen gedoe. Wij willen vooruit, mogen fouten maken, mits we ervan leren. Als ontwikkelaar krijg je de vrijheid om zelf ideeen aan te dragen en mee te denken aan onze digitale architectuur van je product. Ook willen we werken naar een web-API framework. Jij krijgt de kans hier een grote bijdrage aan te leveren.

Als Backend Developer werk je bij BinckBank aan het verbeteren van ons handelsplatform waar snelheid, betrouwbaarheid en security een grote rol spelen. Je werkt daarom met de nieuwste technieken. Als Developer ben je werkzaam in een multidisciplinair SCRUM-team dat in samenwerking met onze stakeholders nieuwe features en verbeteringen aan ons product ontwikkelt. Binnen ons team kennen we geen onderscheid tussen designers, developers en testers. Iedereen is gelijk. In ons SCRUM team bepaalt de productowner wat er ontwikkeld moet worden. Hoe bepaal je zelf.

Er wordt onder andere gewerkt met de volgende technieken: C#, Asp.Net, MVC, Javascript, React, Flux, Nodejs, HTML5, CSS 3, en ASP Web API 2, WebAPI (REST), WSO2 API manager, OpenAM, Swagger, Git.

Jouw technische bagage

Voor de functie als Developer heb je HBO/WO werk- en denkniveau nodig, aangevuld met enkele jaren ervaring (liefst in een agile omgeving). Je spreekt natuurlijk vloeiend Nederlands (maar ook Engels) en we hebben je echt fulltime nodig.

Daarnaast heb je de volgende ervaring / kwaliteiten:

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met C# programmeren;
Je bent goed bekend met TabbitMQ;
Je hebt de bereidheid om Fullstack development te doen;
Je hebt ervaring met Test automation;
Je kunt werken met ORM (NHibernate)
Ervaring in TFS is een pre;
Kennis van SQL programmeren is een pre;
Kennis van Delphi is een pre.

Teamspeler met geniale invallen
Development is teamwork binnen Binckbank. Dat betekent: samenwerken, taken delen, anderen helpen en motiveren. Tegelijkertijd willen we jouw super goede oplossingen of invallen een podium geven. Toon maar lef, neem de uitdaging maar aan, want wij gaan achter je staan.


Aanbod
BinckBank zoekt iemand voor de duur van minimaal 3 maanden. Er wordt iemand gezocht die fulltime beschikbaar is. . Je werkt in een prachtig modern kantoor met uitzicht op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste en gezonde gerechten voor je worden klaargemaakt. 

Solliciteren
Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via "Online Solliciteren" jouw CV en een korte motivatie, beschikbaarheid en tarief.

BinckBank
B
inckBank, opgericht in 2000, is een onafhankelijke online bank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd door middels een volledige webbased programma beleggers de ruimte te geven hun eigen, onafhankelijke keuzes te maken. 

Wij hebben de ambitie de grootste online bank voor beleggers van Europa te worden. Nu al zijn we de nummer één online bank voor beleggers in Nederland en België. En met onze sterk groeiende activiteiten in België, Frankrijk, Italië en Spanje zijn we hard op weg om ons doel te bereiken. 

Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten. Meer informatie over BinckBank en onze vacatures vind je op www.werkenbijbinck.nl!

De afdeling
De afdeling ICT Software Development van BinckBank is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van producten en diensten voor de particuliere belegger onder het Binck en Alex label. In multidisciplinaire scrum teams werken de Ontwikkelaars en Ontwerpers samen met de Testers en Projectleiders of Product Owners. Software Development, bestaande uit ongeveer 70 collega's, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling in zowel front-end applicaties (website, fat client, mobile apps) als backend applicaties.

 

Adres en locatie BinckBank

Meer weten over onze afdelingen en medewerkers?

Wil je meer weten over de afdelingen? Of wil je lezen wat onze medewerkers zelf vertellen over werken bij BinckBank? Lees dan alle verhalen via onderstaande links!

vacaturedetailpagina_afdelingen vacaturedetailpagina_medewerkers
Lees meer over de afdelingen Lees meer over de medewerkers

Volg ons op