Meewerkstage Think ETF's

Heb jij affiniteit met beleggen? Solliciteer dan op deze meewerkstage en start je carrière bij de snelst groeiende Asset-Manager van Nederland.

Think ETF's is de eerste Nederlandse aanbieder van Exchange Traded Funds (ETF's). Het bedrijf werd in 2008 opgericht en lanceerde haar eerste ETF's in 2009. Think ETF's is een snel groeiend en dynamisch bedrijf en beheerd meer dan 1 miljard euro verdeeld over 12 fondsen.

Wij geloven niet in traditionele beleggingsfondsen en wij geloven al helemaal niet in de hoge kosten die deze hanteren. Onze filosofie is dan ook heel anders. Wij hebben ons ten doel gesteld om kwalitatief hoogwaardige en eenvoudig te begrijpen financiële producten tegen lage kosten te maken voor de Nederlandse particuliere belegger.

Sinds haar oprichting in 2008 heeft Think ETF's al vele prijzen in ontvangst mogen nemen waaronder twee VEB Awards, twee Gouden Stieren en de prestigieuze DFT Financieel product van het jaar.

Vacature
  • Fulltime/Parttime: Fulltime
  • Plaats: Amsterdam
  • Bedrijf: Think ETF's
  • Vakgebieden:
    • Commercieel
    • Corporate Actions / Settlements / Operations / BackOffice
    • Marketing / Communicatie / PR

De meewerkstage
Als stagiair zal je breed binnen het bedrijf ingezet worden. Hierbij moet je denken aan het ondersteunen van de fund managers, het uitvoeren van relevante onderzoeken maar ook operations en marketing/sales werkzaamheden. Afhankelijk van je eigen interesses en vaardigheden bieden wij jou de ruimte om je functie te verdiepen en verder uit te breiden. Omdat wij met een klein team opereren zal je snel verantwoordelijkheden toebedeeld kunnen krijgen en draai je dan ook volwaardig mee.

Concreet betekent dit dat je een meewerkstage kan doen op verschillende werkgebieden en dat je de gelegenheid krijgt om een kijkje te nemen in de keuken een Asset Manager. Wil je jezelf verder ontwikkelen binnen de financiële wereld dan bieden wij jou hiermee een mooie start van jouw carrière.

Wij vragen
Je bent onlangs afgestudeerd of masterstudent van een bèta of economische studie, bij voorkeur bedrijfseconomie of finance. Een sterke interesse voor de financiële markten en specifiek beleggen is een pré. Je bent uitstekend in staat zelfstandig te werken, bent fulltime beschikbaar voor een periode van 3 maanden (met een mogelijke verlening van 3 maanden) en beschikt over vergaande Excel en Powerpoint vaardigheden.

Wat biedt Think jou?
Behalve uitdagend werk als stagiair binnen een omgeving waar jouw initiatief echt op prijs wordt gesteld, bieden wij een marktconforme vergoeding en de mogelijkheid om jezelf door deze stage in de kijker te spelen.

Ben je enthousiast?
Stuur ons online jouw CV en motivatie. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met onze recruiter. Kijk voor meer informatie op www.thinketfs.nl en www.werkenbijbinck.nl. Voor vragen kun je ons ook bereiken via what's app op 0686080194.

Adres en locatie BinckBank

Meer weten over onze afdelingen en medewerkers?

Wil je meer weten over de afdelingen? Of wil je lezen wat onze medewerkers zelf vertellen over werken bij BinckBank? Lees dan alle verhalen via onderstaande links!

vacaturedetailpagina_afdelingen vacaturedetailpagina_medewerkers
Lees meer over de afdelingen Lees meer over de medewerkers

Volg ons op