Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en bevlogen professionals die in een informele sfeer verantwoordelijk zijn voor het resultaat, van idee tot uitvoering. Wij vinden het geweldig om zelf initiatieven te nemen die het nog prettiger maken samen te werken. Samen doelen nastreven en deze ook met elkaar te behalen. Kortom; uitblinken in ons vakgebied! We sluiten de week vaak af met een drankje in de bar of gaan eens in de zoveel tijd gezellig met elkaar uit eten.

 

                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

Martijn Rozemuller, Managing Director

                                    Gijs Koning, Managing Director

 


Medewerker aan het woord: Joost Tieland

Mijn naam is Joost Tieland en ik heb Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Vanaf het begin van mijn studietijd ben ik geïnteresseerd geraakt in de financiële sector. Vanaf medio 2007 ben ik bij BinckBank N.V. begonnen omdat ik een relevante bijbaan naast mijn studie zocht.

Mijn interesse in het beleggen werd door mijn werk gestimuleerd waardoor ik, in verschillende parttime functies, altijd bij Binck ben blijven werken. Na de overname van Think ETF's door BinckBank in november 2010 raakte ik bekend met de beleggingsfilosofie van passief beleggen.

Toen er een vacature vrijkwam bij Think ETF's heb ik dan ook contact gezocht met de directie en al snel werd ik uitgenodigd voor een kop koffie. Iemand uitnodigen voor een kop koffie past volledig bij de identiteit van Think ETF's. Iedereen die een goed idee heeft of iets interessant te melden heeft is te allen tijde welkom om onder het genot van een kop koffie nader toelichting te geven.

Tijdens de gesprekken die ik voerde met Managing Directors Martijn Rozemuller en Gijs Koning merkte ik dat er een klik was en dat we op één lijn zaten qua beleggingsfilosofie en ook dat we hetzelfde dachten over beleggingsproducten waar de Nederlandse belegger nu in belegt.

Aangezien ik nog niet afgestudeerd was kreeg ik van Think ETF's het aanbod om mijn afstudeeronderzoek te schrijven voor Think ETF's waardoor ik afstuderen en mijn functie kon combineren. Werken bij Think ETF's is uitdagend, afwisselend en de organisatie is niet hiërarchisch. Waar je bij grotere organisaties de directeuren van het bedrijf misschien sporadisch bij het koffieautomaat spreekt, bij Think werk je de hele dag met de twee managing directors. Werken met twee zwaargewichten uit de financiële industrie heb ik als erg prettig ervaren. Niet alleen krijg je antwoord op al je vragen over ETF’s, ook ligt er altijd een antwoord klaar op vragen over bijvoorbeeld opties of gestructureerde producten. Naast kennis worden ook sterke verhalen en grappige anekdotes met je gedeeld over o.a. hun tijd op “de vloer”.

Als Management Trainee bij Think ETF's houd ik mij bezig met ontwikkelingen in de ETF industrie. Daarnaast ondersteun ik Gijs bij taken als Product Development en Operations en ga ik met Martijn mee naar salesgesprekken bij vermogensbeheerders en geef ik uitleg over onze producten op bijvoorbeeld beurzen of seminars. Daarnaast krijg je alle ruimte en mogelijkheden om zelf met initiatieven te komen en die ten uitvoer te brengen.

Werken bij Think ETF's is werken bij een jonge flexibele organisatie met grote plannen. Think ETF's is een flexibele werkgever waar ook van jou flexibiliteit verwacht wordt.