Overbinck9.jpg

Bekijk onze vacatures

Nieuwsgierig naar de actuele mogelijkheden bij BinckBank? Bekijk onze vacatures!

Jouw carrière bij BinckBank

Bij BinckBank bieden wij zowel starters als professionals verschillende carrière mogelijkheden. Ook aan studenten bieden wij de mogelijkheid om kennis te maken met de effectenbranche. Als jij de ambitie en drive hebt kun je veel bereiken binnen ons bedrijf. Je moet wel laten zien dat je het kan. Dat hoort bij onze cultuur, we willen immers in alles de besten zijn.

Doorgroei bij BinckBank

Wij stimuleren de doorgroei van onze medewerkers. Jaarlijks stroomt ongeveer 10% van onze medewerkers intern door naar een andere functie, zowel horizontaal als verticaal. Veel van onze medewerkers zijn tijdens of net na hun studie bij ons komen werken en zijn inmiddels intern doorgegroeid naar een andere functie. Ook veel professionals die bij ons komen werken groeien intern door naar bijvoorbeeld specialist of een leidinggevende functie. Sommigen hebben aan de basis gestaan van de lancering van onze vestigingen in het buitenland. Kortom, er zijn volop kansen binnen BinckBank.

Studenten

We hebben veel studenten die op parttime basis bij ons werken. Een goede manier om ons bedrijf te leren kennen. Velen stromen na hun afstuderen door naar een fulltime functie. Dat is prettig want je bent dan al bekend met onze manier van werken en je kent al heel veel collega’s. Ook weet je wat er van je gevraagd wordt! Voor ons is het een mooie manier om talent te ontdekken en te behouden. Want bij BinckBank werken wij graag met de besten.

Young Professionals

Binnen BinckBank zijn genoeg voorbeelden van collega’s die ooit als starter zijn begonnen op bijvoorbeeld onze Klantenservice en Orderdesk. Een groot aantal zijn inmiddels doorgegroeid tot teamleider of zelfs directeur. Weer anderen hebben zich gespecialiseerd in een totaal andere functie. Die kans willen wij jou graag geven. Maar je zal je ook moeten bewijzen! Als jij denkt dat je net zo ambitieus bent en klantgericht werkt als wij, dan willen wij graag kennismaken om te zien of je voor ons bedrijf uit het juiste hout gesneden bent!

Professionals

Voor ambitieuze professionals hebben wij regelmatig vacatures in verschillende vakgebieden:
  • Financieel (administratief)
  • Administratief
  • Marketing
  • IT
  • HR
  • Legal
  • Risk / Compliance
  • Audit
  • Product ontwikkeling


Alle vacatures hebben gemeen dat als je bij ons komt werken, je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Dit kan doordat je samenwerkt met gedreven en deskundige collega’s met een professionele instelling. Onze organisatie ontwikkelt zich continu, hierdoor krijg jij ook alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te laten zien wat je waard bent! Wil jij je als professional net zo snel ontwikkelen als dat BinckBank dat doet? Dan willen we graag met jou kennis maken!