Overbinck4.jpg

Bekijk onze vacatures

Nieuwsgierig naar de actuele mogelijkheden bij BinckBank? Bekijk onze vacatures!

Bedrijfscultuur

BinckBank was vanaf de oprichting het enfant terrible van de financiële sector. Dat kan alleen maar als je creatief bent, hard werkt, durft en over een winnaarsmentaliteit beschikt!

Onze bedrijfscultuur laat zich dan ook omschrijven als trots op wie we zijn, gedreven, down-to-earth en nuchter. Een strakke hiërarchische structuur kennen we niet. Een informele en uitdagende werkomgeving wel. Wij zijn altijd bereid om een stap extra te zetten, met als uiteindelijk doel onze klanten te verbazen met een zeer goede service en uitstekende en eerlijke producten. Ook schromen wij niet om ideeën proactief met elkaar te delen om te komen tot nieuwe initiatieven. Sterker nog: dit verlangen we ook van elkaar!

Professioneel
Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid van een kleine club gedreven enthousiastelingen tot een professionele beursgenoteerde multinational. De geestdrift van de pionier is altijd gebleven, maar inmiddels zijn we een belangrijk onderdeel van de kerninfrastructuur van de financiele wereld geworden. Dit vraagt om een professionele aanpak waarbij we ons graag onderscheiden van andere financiele instellingen door onze klanten centraal te stellen en ´state of the art´ producten te ontwikkelen.

Plezier
Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat we plezier in ons werk hebben. Er worden veel activiteiten georganiseerd, zowel sportief als gezellig. Denk aan een voetbaltoernooi, een zelf georganiseerde pubquiz of we doen mee met de Dam-tot-Damloop. Ook bieden we jou de mogelijkheid om wekelijks na het werk met collega´s te bootcampen of yoga trainingen te volgen. Een mooie kans om je collega´s ook op een andere manier te leren kennen!

Ook worden er regelmatig feesten georganiseerd en elke vrijdag sluiten we de week af met een borrel in onze eigen bar met dakterras. Daar kom je iedereen tegen, ook ons bestuur, om nog even bij te praten over andere zaken dan werk. Dat kan dus ook bij ons!