Overbinck13.jpg

Bekijk onze vacatures

Nieuwsgierig naar de actuele mogelijkheden bij BinckBank? Bekijk onze vacatures!

Arbeidsvoorwaarden

Onze medewerkers bepalen het succes van de onderneming. Dat succes is direct afhankelijk van hun kwaliteiten, initiatief en toewijding. Wij vinden het belangrijk om aantrekkelijk te zijn en te blijven voor huidige en toekomstige medewerkers.

Ons personeelsbeleid is erop gericht de individuele medewerker optimaal tot zijn recht te laten komen. Een goed human resource-beleid is een samenspel van goede selectieprocedures (de juiste man of vrouw op de juiste plaats), uitdagende taken, een passende financiële beloning, opleidingsmogelijkheden, en een prettige werkomgeving.

Als je bij ons start, ontvang je een vast, tijdelijk of flexibel arbeidscontract. Het soort contract is afhankelijk van de afdeling, je functie of de benodigde capaciteit op dat moment Je bruto maandsalaris wordt per jaar aangevuld met 8% vakantiegeld en 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Het grootste deel van onze collega’s werkt fulltime. Parttime werken is zeker bespreekbaar, maar is afhankelijk van je functie en de afdeling waar je werkzaam bent. Wij bieden verder een premievrij pensioen en een discretionaire variabele beloning.

Ook ontwikkelmogelijkheden vallen onder ons arbeidsvoorwaarden pakket. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en we hebben daar dan ook volop mogelijkheden voor in onze Binck University. Onze interne opleidingen, ontwikkeld door eigen experts, geven je de mogelijkheid om alles te leren over Beleggen. We hebben online learningtools die je inzicht geven in de algemene zaken binnen de financiële wereld, zoals bijvoorbeeld Compliance en Security. Daarnaast hebben we strategische opleidingen zoals Lean Six Sigma, welke ook op het “opleidingsmenu” staat. Vanzelfsprekend bieden we externe opleidingen die je helpen om je verder te specialiseren in je vakgebied. Kortom, de Binck University is divers en uitdagend en zal je alle tools geven die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen.

Binck houdt ook van gezelligheid. Gedurende het jaar organiseren we verschillende sport en spel activiteiten om de team spirit levendig te houden. Een pub quiz, een barbecue, een voetbaltoernooi, de bootcamp, power yoga. Zomaar een aantal voorbeelden van uitdagende en sportieve activiteiten. Naast sport en spel leent onze eigen bar op de 4e etage zich prima om onder het genot van een drankje elke vrijdag de week door te nemen en een potje tafelvoetbal of snooker te spelen. Wanneer het mooi weer is, is het aangrenzende dakterras een uitstekend alternatief.

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden:

Variabele beloning
Een extra beloning die in de eerste plaats afhankelijk is van het individueel functioneren van de medewerker en daarnaast in sommige gevallen ook mede afhankelijk is van de winst van BinckBank N.V..

Reiskostenregeling
Bijdrage in reiskosten woon-werkverkeer conform de fiscale regeling. Deze bedraagt € 0,19 per kilometer of op basis van NS/OV kaart 2e klas.

Vakantiedagen
- t/m 34 jaar: 27 vakantiedagen bij 40 uur per week
- 35 t/m 44 jaar: 28 vakantiedagen bij 40 uur per week
- 45 t/m 54 jaar: 30 vakantiedagen bij 40 uur per week
- 55 t/m 65 jaar: 31 vakantiedagen bij 40 uur per week

En wanneer je in het voorgaande kalenderjaar 3 of minder dagen ziek bent geweest dan krijg je 3 vakantiedagen extra.

Korting op producten van BinckBank N.V.
Werknemers van BinckBank kunnen met korting beleggen via Binck of Alex beleggers rekeningen.

Premievrij pensioenregeling
Een premievrij pensioen dat is ondergebracht bij BeFrank. Als werkgever betalen wij jouw volledige pensioenpremie. Zelf hoef je hier geen bijdrage aan te leveren, maar je hebt wel de mogelijkheid om (tot een bepaald fiscaal maximum) bij te sparen.

WGA/WIA aanvulling
Je bent aanvullend verzekerd voor een uitkering bij arbeidsongeschiktheid.

Extra mogelijkheden op vrijwillige basis
Collectieve ziektekostenverzekering (Zilveren Kruis/CZ)
Verzekering ANW-hiaat
Korting op verzekeringen afgesloten bij Centraal Beheer