Veel gestelde vragen - Solliciteren


Waar kan ik mijn sollicitatie naartoe sturen?

Elke vacature heeft een online sollicitatieformulier. Je kunt via het online sollicitatieformulier jouw interesse aan ons kenbaar maken. Daarmee komt jouw sollicitatie altijd bij de juiste persoon terecht en kan deze snel in behandeling genomen worden. Solliciteren via email is helaas niet mogelijk.

Kan ik mij sollicitatie mailen?
Een sollicitatie kan alleen via het online sollicitatieformulier verstuurd worden. Sollicitaties per e-mail komen niet bij de juiste afdeling en/of persoon terecht en worden dan niet in behandeling genomen.

Aan wie kan ik mijn sollicitatie richten?
Het is niet nodig om de sollicitatie aan één persoon te richten. Elke sollicitatie wordt door meerdere personen beoordeeld.

Tot wanneer kan ik solliciteren?
Er is geen sluitingsdatum bij onze vacatures. Wij zullen een vacature pas sluiten als wij een geschikte kandidaat hebben geselecteerd. Wij adviseren je bij interesse wel zo spoedig mogelijk te solliciteren via het online sollicitatieformulier. Het aanbod aan sollicitanten kan voor sommige functies echt overweldigend zijn. Het is dan van belang dat je tijdig reageert.

Ik zie de vacature niet meer op werkenbijbinck.nl staan maar ik wil nog wel graag op die specifieke functie solliciteren. Kan dat nog?
Vacatures die niet meer op werkenbijbinck.nl staan, hebben wij gesloten omdat de positie is ingevuld. Solliciteren is dan ook niet meer mogelijk.

Moet ik een motivatie meesturen?
Bij elke vacature wordt vermeld hoe je jouw sollicitatie moet indienen. Vaak wordt gevraagd om een motivatie. Dat vinden wij ook zeker belangrijk. Houd de motivatie kort en vertel ons waarom je solliciteert waarom je graag bij BinckBank wil werken. Als wij meer informatie nodig hebben, zullen we dat vermelden of nemen we contact met je op.

Wanneer krijg ik een reactie op mijn sollicitatie?
Direct na jouw sollicitatie krijg je automatisch een bevestiging per e-mail. In de regel krijg je binnen 2 à 3 weken een bericht met een reactie op jouw sollicitatie waarin we aangeven wat eventueel de volgende stap in de procedure is. Mochten we onvoldoende aanknopingspunten zien, dan laten we dat ook weten.

Ik ben afgewezen en de vacature staat nog open, kan ik nog een keer reageren?
Indien je afgewezen bent voor een vacature, dan betekend dit dat wij onvoldoende aanknopingspunten zien. Het is dan niet zinvol nogmaals te solliciteren. Je kunt wel op een andere passende vacature solliciteren. We zullen deze sollicitatie volgens de procedure weer in behandeling nemen.

 

Volg ons op