Over ThinkETF's

Think ETF's is een jonge en dynamische organisatie met een open en frisse cultuur, gestart in 2009 en de eerste en op dit moment de enige Nederlandse beleggingsinstelling die trackers (ook wel ETF’s genoemd) uitgeeft.

Onze ambitie is om kwalitatief hoogwaardige producten tegen lage kosten te maken. Door de eenvoud, de lage kosten, het rendement en de transparantie van onze trackers geloven wij dat deze producten definitief gaan doorbreken in Nederland en wij daarmee de grootste passieve beleggingsinstelling van Nederland gaan worden.

Ons team bestaat uit enthousiaste en bevlogen professionals die in een informele sfeer verantwoordelijk zijn voor het resultaat, van idee tot uitvoering. Wij vinden het geweldig om zelf initiatieven te nemen die het nog prettiger maken samen te werken. Samen doelen nastreven en deze ook met elkaar te behalen. Kortom; uitblinken in ons vakgebied!

Bij ons werken betekent dat wij kwaliteit leveren en ook creatief durven zijn, zeker als dit bijdraagt aan onze doelstelling om de grootste passieve beleggingsinstelling van Nederland te worden. Wie bij ons werkt, is niet alleen trots om medewerker van Think ETF's te zijn, maar is ook trots om als professional met de beste professionals samen te werken en vooral plezier in je werk te hebben.

Het feit dat we een groeiend aantal klanten mogen bedienen, onze omzet jaarlijks verder stijgt en we regelmatig vakprijzen winnen, hebben we aan ons enthousiasme te danken. En dat geldt ook voor onze kwaliteit, service en betrouwbaarheid.