Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Bij Think ETF's werken betekent dat je werkt met collega's die willen winnen, de besten willen zijn en blijven. We geven je graag een kans om met ons mee te doen, maar je moet het zelf waarmaken. We stellen hoge eisen aan nieuwe medewerkers je moet dus laten zien dat je met de besten mee kan komen. We belonen onze medewerkers met een prima salaris.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast een prima salaris bieden wij onze medewerkers een informele en ambitieuze werkomgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Verder hebben wij voor onze medewerkers een uitstekend pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bonusregeling

Een discretionaire bonus die afhankelijk is van de winst van Think ETF's en het individueel functioneren van de medewerker.

Reiskostenregeling

Bijdrage in reiskosten woon-werkverkeer conform de fiscale regeling. Deze bedraagt € 0,19 per kilometer of op basis van NS/OV kaart 2e klas.

Vakantiedagen

t/m 34 jaar: 27 vakantiedagen bij 40 uur per week

35 t/m 44 jaar: 28 vakantiedagen bij 40 uur per week

45 t/m 54 jaar: 30 vakantiedagen bij 40 uur per week

55 t/m 65 jaar: 31 vakantiedagen bij 40 uur per week

En wanneer je in het voorgaande kalenderjaar 3 of minder dagen ziek bent geweest dan krijg je 3 vakantiedagen extra.

Fietsregeling

Tot een bedrag van maximaal € 749,- plus, eventueel, €80,- fietsbonnen per jaar en verzekeringen kun je van een bruto loonbestanddeel of tegen inlevering van verlofdagen eens in de drie jaar een fiets aanschaffen. Het voordeel hiervan is dat je op de aanschaf van de fiets een fiscaal voordeel hebt.

Korting op producten van ThinkETF's

Werknemers van Think ETF's kunnen met korting beleggen via Binck of Alex beleggers rekeningen.

Pensioenregeling

Een premievrij pensioen dat is ondergebracht bij BeFrank. Als werkgever betalen wij jouw volledige pensioenpremie. Zelf hoef je hier dus geen bijdrage aan te leveren, maar je hebt wel de mogelijkheid om (tot een bepaald fiscaal maximum) bij te sparen.

WGA/WIA aanvulling

Je bent aanvullend verzekerd voor een uitkering bij arbeidsongeschiktheid.

Extra mogelijkheden op vrijwillige basis

Collectieve ziektekostenverzekering (Zilveren Kruis/CZ)Verzekering ANW-hiaatKorting op verzekeringen afgesloten bij Centraal Beheer