Sollicitatieprocedure

Zo solliciteer je bij Think ETF's

Vanwege het business model zal Think ETF's de komende jaren niet veel in aantal medewerkers groeien. Het aantal vacatures bij Think ETF's zal daarom beperkt zijn. Maar mochten we een vacature vrij hebben, dan begint een eerste stap voor een carrière bij ThinkCapital natuurlijk wel met jouw sollicitatie!

Je kunt via de vacature jouw cv met motivatie naar ons toesturen via het online sollicitatieformulier. We horen graag waarom jij voor ons kiest en waarom jij vindt dat we jou moeten uitnodigen voor een gesprek.

Je hebt gesolliciteerd, en dan?

We bekijken alle sollicitaties zorgvuldig. In de regel zullen wij alle sollicitaties die wij via het online sollicitatieformulier hebben ontvangen binnen twee weken een antwoord geven. Is dit positief, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek.

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Een belangrijk gesprek, waarbij ook gekeken wordt naar jouw inhoudelijke kennis. Vinden wij jou de juiste kandidaat, dan krijg je een tweede gesprek.

Tweede gesprek

Het tweede gesprek is in de regel met een collega en een HR manager. In dit gesprek willen wij graag meer van jou als persoon weten. Pas jij bij Think ETF's? En heb jij de kwaliteiten om ons te helpen verder te groeien? Ook horen wij natuurlijk graag wat jij verwacht en waarom de functie bij je past.

Aanbieding

Als duidelijk is dat we samen verder willen dan doen we je graag een passend aanbod. Dit aanbod bestaat uit een salaris met onze arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk willen we graag dat je voor ons kiest, we doen immers alleen de besten een aanbieding. Als jij ook akkoord bent met het aanbod dan leggen we alles vast in een contract en verwelkomen wij je graag als nieuwe collega!

Overig

Het nabellen van referenten en het verrichten van een antecedentenonderzoek is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Eventueel kan een assessment onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Verder zullen wij jou verzoeken om tijdens jouw proeftijd een VOG verklaring aan te vragen en deze aan ons te overleggen.

Wij vergoeden geen reis- en verblijfkosten die zijn gemaakt voor sollicitatiegesprekken/sollicitatieprocedures. Ook opgenomen verlof, respectievelijke kosten die jij hebt gemaakt voor verzuim, wordt/worden niet vergoed.